Dinnerly, de budget maaltijdbox

De maaltijdbox van Dinnerly heeft een hele duidelijke insteek. Het is de voordeligste maaltijdbox die er momenteel is en dat willen ze blijven. Daarnaast willen ze lekkere en eenvoudig te bereiden maaltijden leveren. De doelgroep is dan ook mensen die het gemak van een maaltijdbox willen en niet zoveel tijd hebben om een gerecht te bedenken en de boodschappen te doen. Dit in combinatie met de lage prijs maakt dit een zeer interessante maaltijdbox. Voor mensen die wel graag uitgebreid in de keuken staan en keuze willen uit een nog groter aantal gerechten elke week, raden we je aan om naar de Marley Spoon maaltijdbox te kijken.
Inhoud van de Dinnerly maaltijdbox

Hoe werkt Dinnerly?

De maaltijdbox werkt grotendeels zoals andere boxen. Ook hier heb je wekelijks een ruime keuze uit verschillende gerechten. Je maakt een keuze  en ontvangt de ingrediënten (gekoeld) in de maaltijdbox aan huis. In jouw online account zie je de gerechten die je gekozen hebt en kan je de recepten bekijken. De recepten zijn eenvoudig te volgen en bestaan uit makkelijke stappen. Omdat de recepten bij Dinnerly eenvoudig zijn kan een gerecht vaak binnen 30 minuten op tafel staan. Nog een prettig voordeel is dat je minder keukengerei nodig hebt, dus ook minder afwas! We hebben nu een speciale kortingscode, misschien meteen maar even kijken?
Bekijk de prijs inclusief korting
Dinnerly gerechten deze week

Zelf je gerechten kiezen

Misschien niet zoveel als bij sommige maaltijdboxen, maar toch is er een keuze uit 18 verschillende gerechten. Bij Marley Spoon zijn dit er ondertussen 30 en bij Hello Fresh zijn dit er 27. Maar zoveel gerechten geeft ook weer keuze stress, dus die 18 verschillende opties is misschien helemaal niet eens zo'n gek idee? Je hebt tenslotte weinig tijd om de boodschappen te doen en dan wil je ook niet elke week een half uur alle gerechten doornemen waaruit je moet kiezen ;). Overigens hadden de eerste maaltijdboxen hooguit 6 verschillende gerechten bij de start.
Bekijk de gerechten van Dinnerly
Met een slimme koeling blijven de ingrediënten vers in de Dinnerly maaltijdbox

Je ontvangt alles in een gekoelde doos

Dit hebben ze slim bekeken bij Dinnerly. De maaltijdbox is natuurlijk wel een tijdje onderweg. Toch wil je dat de ingrediënten zo vers mogelijk bij jou op de deurmat belanden. Er zitten producten tussen natuurlijk in de koelkast moeten en aan bederf onderhevig zijn. 
Dit hebben ze slim opgelost met een speciale zak voor de ingrediënten die koel moeten blijven. Deze is gemaakt van speciaal thermo materiaal. Daarnaast zitten er ook nog een aantal koelelementen in. Deze kan je openknippen en leeggieten, maar ook in de diepvries leggen om later zelf nog eens een keertje te gebruiken. Bij aankomst waren deze bij ons nog niet gesmolten en was alles lekker koud was koud moest zijn.

Is de kwaliteit minder omdat Dinnerly goedkoper is?

Iets moet altijd uit de lengte of de breedte komen als het gaat om de prijs van een product. Dat is een oude wijsheid en deze klopt nog steeds als een bus. Je zou daarom kunnen denken dat ze besparen op de kwaliteit van de ingrediënten, maar dat is niet het geval. Nee, Dinnerly is dus niet goedkoper omdat ze minder kwaliteit producten zouden gebruiken. In tegendeel, ze garanderen dezelfde kwaliteitsproducten als in andere maaltijdboxen. Maar ze hebben wel bespaard op andere dingen. Zo zijn de recepten niet afgedrukt op mooie papieren kaarten, maar gewoon digitaal. Wat ons betreft een prima besparing, hier kunnen we goed mee uit de voeten. Verder zijn de gerechten minder complex. Je hebt dus minder ingrediënten per gerecht nodig, ook dat bespaard een hoop kosten. Maar ook hiermee zullen veel mensen prima kunnen leven. Een eenvoudig gerecht kan namelijk ook super lekker zijn en het klaarmaken kost eigenlijk altijd minder tijd dan een uitgebreid gerecht. Waar je meer stappen moet doorlopen en veel moet hakken en snijden bijvoorbeeld.
Een lekkere maaltijd van Dinnerly met spaghetti

Het bezorgvenster is erg ruim

Waarschijnlijk om de prijs zo laag mogelijk te houden, is het bezorgvenster behoorlijk ruim. Bij sommige maaltijdboxen kan je kiezen om in de ochtend of avond te laten bezorgen op bijna elke dag van de week. Bij Dinnerly heb je iets minder keuze, ze bezorgen op dit moment op dinsdag en woensdag.  Dit kan wel verschillen per regio, dat zie je vooraf als je jouw postcode opgeeft. Deze dagen vinden wij verder geen enkel probleem. We vinden wel het bezorgvenster van een hele dag erg ruim. Namelijk van 8:00 uur 's morgens tot 19:00 uur 's avonds. In principe moet je dus de hele dag thuis zijn om de maaltijdbox te ontvangen. We hopen dat er meer opties komen als Dinnerly verder groeit in Nederland. Het is natuurlijk wel zo dat tegenwoordig veel mensen thuiswerken. In dat geval is het wel makkelijk.
De maaltijdbox van Dinnerly is de voordeligste op de markt. Ze besparen niet op kwaliteit maar kiezen voor eenvoud.

Hoeveel krijg je en is dit voldoende?

Zijn de gerechten in de Dinnlerly box voldoende? Ja, voor de gemiddelde eter is deze maaltijdbox prima. De gerechten zijn eenvoudig, maar voldoen aan de eisen die een maaltijd moet hebben qua hoeveelheid en variatie. Wel kunnen we voorstellen dat er mensen zijn die liever een iets grotere maaltijd hebben. De hoeveelheid groenten in de Dinnerly maaltijdbox is niet altijd even hoog. Bij HelloFresh kan je bijvoorbeeld ook gerechten met een extra portie vlees kiezen. Daar betaal je echter ook weer voor. Het is dus een afweging die je moet maken. Gelukkig is er een optie om deze maaltijdbox zelf nog voordeliger uit te proberen, dan merk je zelf snel of de portie voor jou ook een succes is.
Ook Dinnerly heeft kindvriendelijke gerechten

Is Dinnerly ook kindvriendelijk?

De maaltijdbox is erg voordelig, zelfs de goedkoopste die er is. Ook zijn de gerechten eenvoudig en snel te bereiden. Is de Dinnerly maaltijdbox ook nog kindvriendelijk? Dat zou helemaal mooi zijn natuurlijk. Als je een keuze maakt uit de gerechten dan zie je verschillende tags staan. Één daarvan is de optie 'kindvriendelijk'. Elke week zijn er dus kindvriendelijke gerechten waar je uit kunt kiezen. Uiteraard is kindvriendelijk een breed begrip, dus als je kinderen hebt die al een brede smaak ontwikkeld hebben, dan zal je hier sowieso nooit veel problemen mee hebben. Toch is het fijn dat ze juist ook met de kleinste rakkers rekening hebben gehouden.
Korting op Dinnerly maaltijdbox

Nu te bestellen met korting!

Dit is misschien nog wel het mooiste gedeelte. We hebben het hier over de voordeligste maaltijdbox van het land. En toch mogen we ook nog eens een  hoge korting weggeven voor nieuwe klanten! Ter introductie is de Dinnerly maaltijdbox tijdelijk te bestellen met €10 korting op je eerste maaltijdbox. Dat niet alleen, als je tevreden bent dan krijg je ook op de tweede en de derde maaltijdbox nog eens tien euro korting. Op deze manier is het wel heel voordelig kennismaken met Dinnerly.
Pak direct €10 extra korting op Dinnerly

Onze conclusie over de Dinnerly maaltijdbox

Wij zijn verrast door deze nieuwe maaltijdbox die het gelukt is om de prijs zo laag mogelijk te houden. Hierdoor zijn er een aantal voordelen en een aantal nadelen waar tussen je een afweging moet maken.

Het voordeel is dus de lage prijs, eenvoudig te bereiden gerechten en elke week keuze uit nieuwe gerechten. Daarnaast ook nog het grote voordeel van een maaltijdbox zoals dit ook bij andere merken het geval is. Namelijk; geen tijd kwijt aan het bedenken van lekkere gerechten en je hoeft er ook de deur niet voor uit om boodschappen te doen.

De gerechten zijn eenvoudig en vaak snel te bereiden. Wil je toch liever de keukenprinses of -prins uithangen, ga dan voor bijvoorbeeld Marley Spoon. Kies je voor Dinnerly dan weet je precies wat je krijgt en voor de laagste prijs. Zelf uitproberen? 

Lees hier onze Dinnerly ervaring!  Klik hier om te zien hoe voordelig de eerste maaltijdbox voor jullie is