Over ons

MaaltijdboxWijzer is een website waar je veel informatie kunt vinden over de verschillende maaltijdboxen in Nederland. We schrijven over alle maaltijdboxen en we testen ze ook graag zelf. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws en ook de nieuwste maaltijdbox kortingscodes kan je hier altijd terug vinden.

Veel ervaring

Wij zijn geen voorstander van websites met informatie die je zelf ook wel had kunnen bedenken. Wij schrijven alles op basis van onze eigen ervaringen en bevindingen. We hebben alle info over maaltijdboxen voor je op een rij gezet zodat je makkelijker kunt vergelijken. We hebben zelf al jarenlang vele maaltijdboxen bereid en kennen de boxen door en door. We plaatsen ook regelmatig een nieuwe review als we een maaltijdbox uitgeprobeerd hebben of als er nieuwe ontwikkelingen zijn die we graag testen. Op deze manier kunnen we jou als bezoeker een goed beeld geven van een bepaalde maaltijdbox en wat je mag verwachten.

Is dit een onafhankelijke website?

We mogen schrijven wat we willen en doen dat ook zeker. We krijgen niet betaald om een bepaald artikel te schrijven. Wel krijgen we een kleine vergoeding als je via onze website besluit om een maaltijdbox te bestellen. Op deze manier kunnen wij weer investeren in onze website, want er gaat erg veel tijd zitten in het onderhoud, het schrijven, het fotograferen en het testen van de maaltijdboxen. Ook al is dat laatste natuurlijk altijd erg smakelijk om te doen. 

Contact

Heb je een vraag of opmerking, mail ons dan op info @ dit domein punt nl. We schrijven dit emailadres een beetje omslachtig, maar dat is om de spambots van ons af te houden.