Maaltijdbox kortingscodes

Een maaltijdbox kies je niet alleen uit omdat deze toevallig de hoogste korting geeft. Maar als je na het vergelijken van de maaltijdboxen je keuze hebt gemaakt dan is een korting natuurlijk altijd welkom! Of misschien ben je via een zoekmachine op deze pagina terecht gekomen. Hoe dan ook, hier hebben we altijd alle werkende kortingscodes voor je beschikbaar van alle maaltijdboxen die deze aanbieden. De kortingen lopen uiteen en er zijn verschillende varianten. Soms alleen op de eerste box, soms zelfs op meerdere boxen achter elkaar. Hier lees je welke maaltijdboxen de hoogste korting geven. Let op: we hebben in samenwerking met de maaltijdboxen automatisch de korting verwerkt in de link naar de website. Als je klikt op de knoppen hieronder van de kortingen, dan sturen we de kortingscode al direct mee. Je hoeft deze dus niet meer handmatig in te vullen, handig toch?
Korting van 50% op HelloFresh

HelloFresh korting

Van HelloFresh hebben we op dit moment een kortingscode van 45 euro op je eerste drie maaltijdboxen. Dit is een flinke korting en op deze manier kan je dus voordelig de maaltijdbox van HelloFresh uitproberen. Je zit niet vast aan een abonnement, je kan deze pauzeren of stopzetten wanneer je wilt. De korting is van toepassing op elke maaltijdbox variant van HelloFresh. 
Ik wil deze €45 korting
Marley Spoon €60 korting op de maaltijdbox

Marley Spoon korting

Van Marley Spoon hebben we tijdelijk een kortingscode van €60,- op je eerste 4 maaltijdboxen. Dit is €20,- korting per box en op deze manier kan je dus extra voordelig een maand lang de maaltijdbox van Marley Spoon uitproberen. Je zit niet vast aan een abonnement, je kan altijd pauzeren of stopzetten wanneer je wilt. De korting is van toepassing op alle varianten. 
Ik wil €60 korting
Ekomenu korting

Ekomenu korting

Ook van de Ekomenu maaltijdbox hebben we een kortingscode voor je beschikbaar. Zij geven 50% korting op je eerste maaltijdbox. Bij Ekomenu kan je zelf je gerechten kiezen. Ze hebben elke week keuze uit 15-20 gerechten. Deze korting is geldig voor nieuwe klanten. Klik op deze knop en dan zal de korting direct toegepast worden op je winkelmandje.
Gebruik deze korting van 50%
Korting op De Krat

Korting op De Krat

De maaltijdbox van De Krat heeft ook een voordelige aanbieding lopen. Je krijgt nu op je eerste twee maaltijdboxen 10% korting per box. Dit is toch een leuke korting om eens kennis te maken met deze mooie en duurzame maaltijdbox. Klik op de link hieronder en selecteer bij het bestellen deze korting op je eerste maaltijdboxen.
Pak 2x 10% op De Krat
Korting op Willem&Drees

Willem&Drees kortingscode

De biologisch maaltijdbox van Willem&Drees is helaas niet meer beschikbaar. Deze kortingscode is zodoende dus verlopen. De reden is dat ze samen gegaan zijn met Ekomenu. Het voordeel is wel dat ze bij Ekomenu tijdelijk ook flinke korting geven!
Bekijk het alternatief: Ekomenu

Waarom geven maaltijdboxen korting?

Iedereen is gek op korting. Misschien ook wel een beetje omdat we dit normaal zijn gaan vinden. We willen niet meteen het volle pond betalen, maar liever eerst bestellen en uitproberen met korting. Het voelt goed als je iets voor de helft van de prijs kunt krijgen, toch? Ook voor maaltijdboxen zijn er veel actiecodes beschikbaar. De concurrentie is groot en dat is voor de klant alleen maar voordelig. Daarom zijn er altijd goede kortingscodes beschikbaar voor nieuwe klanten van maaltijdboxen.

Vergeet die korting maar!

Je eerste bestelling gedaan? Mooi, en vergeet die korting daarna gewoon. Doe net alsof je wél de normale prijs hebt betaald. Dan weet je meteen of dit abonnement wat voor jou is. Met de korting eraf is elke maaltijdbox namelijk extreem voordelig. Maar de normale prijs is waar het om gaat. Wat ons betreft is een maaltijdbox voordeliger dan boodschappen, maar dat mag iedereen natuurlijk zelf beslissen. Vandaar de tip om de normale prijs te onthouden die je gaat betalen als je vaker een maaltijdbox afneemt.

Verlopen kortingscodes

De grootste frustratie als je op zoek bent naar een kortingscode is toch wel dat deze niet meer werkt omdat hij is verlopen. Of je klikt op een couponcode en de korting werkt helemaal niet. Om verwarring te voorkomen en je tijd te besparen, hebben we hier een overzicht van kortingscodes van maaltijdboxen die inmiddels zijn verlopen. Als een kortingscode is verlopen dan zetten we deze in de lijst hieronder:
 
Maaltijdbox Korting Kortingscode Wanneer verlopen
Allerhande Box € 10,- korting AHBOX3917  november 2018
Marley Spoon € 25,- op je eerste maaltijdbox - februari 2019
HelloFresh 4x € 10,- korting - maart 2019
Allerhande Box € 3,- tot € 5,- per gerecht korting AHBOX19 maart 2019
Allerhande Box € 2,- korting op je maaltijdbox AHBXX58 februari 2020

De nieuwste kortingscodes

We blijven altijd alert op nieuwe kortingscodes en actiecodes. Ook hebben we regelmatig contact met de maaltijdboxen. Dus als er een nieuwe kortingscode uitkomt dan zie je deze hier meteen verschijnen. Het is handig om ons te volgen op één van onze social media kanalen. We plaatsen daar ook een berichtje als er een nieuwe korting uitkomt zodat je meteen kunt profiteren van de beste acties voor maaltijdboxen.