De HelloFresh gerechten van deze week

Wat eten we deze week met HelloFresh? Als je zelf deze maaltijdbox hebt dan weet je al dat je elke week je eigen gerechten mag kiezen. Maar je kan jezelf ook laten verrassen natuurlijk. In dat geval wil je even kijken wat er deze week op het menu staat. Of als je interesse hebt om HelloFresh te gaan proberen, dan wil je vast ook wel weten welke soort gerechten je mag verwachten. Wij zijn ook altijd benieuwd wat ze nu weer op het menu zetten. Het is namelijk heel veel werk om steeds weer lekkere gerechten te presenteren. Maar daar lijken ze bij HelloFresh geen enkel probleem mee te hebben. Elke week zien we weer allemaal lekkere dingen voorbij komen. Ook houden ze vast aan gevarieerde gerechten en opties zoals vegetarische gerechten. Dus elke week kan je daar ook uit kiezen als je dit graag wilt. Net zoals de onlangs gepresenteerde optie om voor extra vlees of vis te kiezen bij je gerecht. Je betaald hier iets meer voor, maar dan nog steeds zijn deze gerechten scherp geprijsd.

Maar even terug naar het menu van deze week. We zetten elke week even de gerechten van HelloFresh op een rijtje voor je. Het weekmenu loopt van zaterdag tot woensdag, dit zijn de bezorgdagen van HelloFresh. Je hebt ook tot woensdag de tijd om je gerechten voor de week daarom aan te passen. 

De gerechten die we hieronder hebben staan, staan dus vanaf zaterdag 26 november t/m vrijdag 2 december op het menu. Wil je eerdere gerechten bekijken of voor aankomende weken, ga dan naar de website van HelloFresh en klink boven aan op Recepten -> Op het menu. Je kan dan een week vooruit of terug.
De HelloFresh gerechten van deze week
Onze favorieten zijn deze week: 1. , 2. en 3. . En welke gerechten kies jij deze week?
De gerechten van deze week zien er namelijk weer heerlijk uit! Veel variatie en ook de gerechten met vlees en vis spreken ons wel aan. Verder zijn er weer 2 gerechten waarbij je een dubbele portie vlees of vis krijg. Ook de vegetarische gerechten zien er weer kleurrijk uit.

De HelloFresh maaltijdbox

Wil je meer weten over deze maaltijdbox. Wij hebben een uitgebreide pagina over HelloFresh geschreven waar je alles kunt lezen over deze box. Ook hebben we de maaltijdbox van Hellofresh zelf uitgeprobeerd. Als je deze ervaring van ons leest dan krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en de gerechten in deze maaltijdbox.