Allerhande Box

Belangrijke mededeling: De Allerhande Box is met stille trom van het toneel verdwenen. Als reden gaven ze de grote drukte tijdens de Corona crisis aan, maar ook daarna is deze maaltijdbox nooit terug gekomen. Ze hebben het geprobeerd en het was best een goede box. Lees hieronder maar eens de informatie over de Allerhande box toen deze nog beschikbaar was, als je er meer over wilt weten. Maar helaas, ze zijn er dus mee gestopt. Wat is nu een goede box om dan eens te proberen? Er is keuze genoeg, kijk maar:

Welke maaltijdbox zal ik kiezen?

De Allerhande Box is de maaltijdbox van Albert Heijn. Sinds een aantal jaar kan je deze maaltijdbox online bestellen. Deze box is vanaf het begin erg populair en de redenen leggen we je graag hier uit. Je kiest in de Allerhande Box zelf je gerechten, elke week heb je weer keus uit 9 smakelijke gerechten. Je kunt gerechten voor 2 of 4 personen bestellen. Je betaalt deze maaltijdbox per gerecht. Ideaal, want zo kan je er ook voor kiezen om slechts 1 gerecht te bestellen. En goed nieuws, op de Allerhande Box neem je geen abonnement maar bestel je de box wanneer jij wilt. 
De allerhande maaltijdbox of maaltijdtassen

Hoe werkt de Allerhande Box? 

Een Allerhande Box bestellen werkt eenvoudig. Via ah.nl bestel je de losse gerechten. Elke week heb je weer keus uit 9 gerechten waarvan een deel ook vegetarische gerechten zijn. Bestel je 3 gerechten of meer in je Allerhande Box? Dan profiteer je van gratis bezorging. Je ziet ook direct de prijs van het gerecht wat je kiest, want de prijzen variëren per gerecht tussen de 12,95 en 15,95 euro (voor 2 personen).  
Je ontvangt je bestelling per gerecht handig verpakt in een losse zak. 
Een abonnement nemen op de Allerhande Box is niet mogelijk. Je bepaalt zelf wanneer, hoe vaak en voor hoeveel personen je gerechten bestelt. Dat is nu extra handig te regelen met de Allerhande Box Planner. 
Lekkere receoten in de AH maaltijdbox

Allerhande Box recepten

Allerhande ken je wellicht door het magazine met inspirerende recepten van Albert Heijn. Allerhande staat ook bekend om de enorme online database van inspirerende gerechten voor elke dag. Op de website staan inmiddels al 16000+ recepten. De makers van deze recepten bedenken nu ook wekelijks verrassende recepten voor de Allerhande Box. Elke week kies je zelf de lekkerste gerechten in de Allerhande Box. Wekelijks zijn er 9 nieuwe recepten waaronder ook vegetarische gerechten. Veel recepten die je kunt kiezen zijn ook kindvriendelijk. Je ontvangt alle ingrediënten en zet met dit AH maaltijdpakket vaak al binnen 30 minuten een gezonde en lekkere maaltijd op tafel voor je hele gezin. 
De Allerhande maaltijdbox heeft kindvriendelijke gerechten

Kindvriendelijke maaltijdbox

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke maaltijdbox? Veel recepten waar je wekelijks uit kunt kiezen zijn kindvriendelijk in de Allerhande Box. Daarmee kunnen we stellen dat deze box zeker geschikt is als familiebox. De Allerhande box staat bekend om verrassende gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn. Ervaringen van anderen leren ons dat veel kinderen door de Allerhande Box nieuwe smaken leren. Dat veel gerechten super snel op tafel staan is bovendien een groot voordeel in een familiebox. Het is handig in een druk gezinsleven dat je met deze maaltijdbox binnen 20 tot 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel zet voor je gezin. 
AH online maaltijdbox en boodschappen bestellen

Hoe bestel ik de Allerhande Box? 

Wil je ook de AH Allerhande Box proberen? Bestellen van deze maaltijdbox kan je direct online doen via de site of app van Albert Heijn. Je kunt deze box los bestellen (dus zonder abonnement).
Je beslist zelf welke gerechten je wenst te ontvangen in de box. Je kiest ook de hoeveelheid gerechten en voor hoeveel personen je gaat koken. Elke week staan er verrassende gerechten klaar om uit te kiezen waaronder vegetarische gerechten en gerechten met vlees, kip of vis. 
Een groot bijkomend voordeel bij de Allerhande Box van Albert Heijn is dat je ook extra boodschappen kunt mee bestellen.
Bekijk de AH Box en gerechten
AH online boodschappen bestellen

Online boodschappen bestellen bij AH

Zoals we al eerder noemden is het een groot voordeel dat je tegelijk met de Allerhande Box ook je boodschappen kunt bestellen bij Albert Heijn. Wanneer je 3 gerechten of meer kiest in de maaltijdbox, betaal je geen bezorgkosten (dus ook geen bezorgkosten voor je boodschappen). Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je de Allerhande Box ongeveer 4 dagen van te voren moet bestellen. Je zit niet vast aan een abonnement op de Allerhande Box. De box (en de extra boodschappen) bestel je wanneer en hoe vaak het je uitkomt. 
Boodschappen bestellen

Extra losse boxen bij Albert Heijn 

Naast een complete maaltijdbox kan je bij Albert Heijn ook andere foodboxen bestellen. Zo is er een borrelbox voor een gezellig feestje en bedrijfsborrel.  of een complete fruitbox met vers fruit voor de nodige vitamines. Beiden boxen kan je los bestellen. Ook heel populair is tijdens kerst de Allerhande Kerstbox. Elk jaar kook je met de Allerhande Kerstbox een prachtig kerstdiner voor al je gasten. In de kerstbox ontvang je alle recepten en producten voor een indrukwekkend 3- of 4 gangen diner. Hetzelfde is mogelijk met een Paasbox. Na het succes van de kerstbox is er ook een complete paasbox te bestellen bij Albert Heijn. Met een paasbox ontvang je bijvoorbeeld alle producten voor een uitgebreide Paasbrunch en kan je de supermarkt vermijden vooraf aan de feestdagen, ideaal!
 

We hebben de Allerhande Box zelf geprobeerd!

Om goede informatie te kunnen geven moet je het natuurlijk ook zelf uitproberen. We hebben met de maaltijdbox van Allerhande nu al een aantal keer gekookt. Dat beviel eigenlijk best wel goed. Over een van deze test hebben we een review geschreven. Dit geeft een goed beeld van wat je mag verwachten van deze maaltijdbox. Lees en bekijk het resultaat!
Uitgebreide review en ervaring met de Allerhande Box

Borrelbox

Een complete box met lekkere hapjes en toastjes voor je verjaardag, bedrijfsborrel, picknick of ander feestje. De box is gevuld met hapjes voor ongeveer 8 personen. 

Fruitbox

De fruitbox van AH is een goed gevulde fruitbox met fruit van het seizoen. In de AH fruitbox ontvang je ongeveer 35 stuks fruit. Met deze fruitbox heb je altijd genoeg fruit in huis! 

Kerstbox

Met een kerstbox kan iedereen een indrukwekkend kerstdiner bereiden! Rond de feestdagen zijn er speciale Decemberboxen te bestellen bij Albert Heijn. Dit zijn complete boxen met een prachtig kerstdiner, kerstontbijt of alles voor een avondje gourmetten met een goede gourmetbox. De kerstbox van Allerhande is elk jaar weer erg populair. 

Paasbox

Zin om tijdens Pasen te brunchen met familie of vrienden? Dan zit je met de paasbox van Albert Heijn extra goed. In no-time zet je een complete paasbrunch op tafel. In de paasbox ontvang je alle producten en recepten waar je snel en eenvoudig een paasbrunch mee maakt. 
De tassen met de maaltijden van AH

AH Box bestellen met korting

Wil jij de Allerhande Box een keer proberen? Maar betaal je liever niet teveel voor een maaltijdbox? Dat begrijpen we! Helaas is op dit moment de kortingscode voor de Allerhande Box verlopen. Op het moment dat er een nieuwe kortingscode actief is, delen we deze uiteraard. 
Extra voordeel: bij een bestelling van 3 maaltijden of meer in de Allerhande Box is de bezorging van je AH bestelling gratis. 

Ga naar AH en bekijk de Allerhande Box