Onze ervaring met de Allerhande Box

Op deze pagina lees je onze nieuwste ervaring met de Allerhande Box van Albert Heijn. Ben je ook benieuwd naar deze maaltijdbox die je online (in combinatie met je boodschappen) kunt bestellen? De Allerhande Box is een populaire maaltijdbox in Nederland en een grote concurrent voor bijvoorbeeld HelloFresh en Marley Spoon. Wil je het verschil weten tussen deze maaltijdboxen en ze vergelijken met elkaar? Wij zochten alles voor je uit en bestelden online bij Albert Heijn 3 gerechten naar keuze. We zijn deze gerechten gaan bereiden en geven graag onze mening hierover. Je leest op deze pagina onze ervaring met de Allerhande Box en zetten de voor- en nadelen voor je op een rij. Wat maakt de Allerhande Box zo'n populaire maaltijdbox? 

Kies je gerecht(en) in de Allerhande Box

Voor iedereen die een keer zin heeft in een maaltijdbox is de Allerhande Box een zeer goede optie. Dit is namelijk de maaltijdbox zonder abonnement. De Allerhande Box kan je wekelijks los bestellen. Online kies je gemakkelijk de gerechten in je Allerhande Box via de site van Albert Heijn. Je kunt losse gerechten bestellen voor 2 tot 4 personen.

Tegelijk met je Allerhande Box kan je hier natuurlijk ook al je boodschappen bestellen en dat is voor veel mensen een groot voordeel


Ook in de Allerhande Box heb je net als bij HelloFresh, Ekomenu en Marley Spoon zelf de mogelijkheid om je gerechten te kiezen. Elke week staan er 9 gerechten voor je klaar waar je uit kunt kiezen. Tegelijk met je Allerhande Box kan je hier natuurlijk je boodschappen bestellen en dat is voor veel mensen een groot voordeel.  Voor deze review hebben wij 3 gerechten gekozen die wij aan de hand van de receptkaarten hebben klaargemaakt. Op de onderstaande foto's zie je het kookresultaat van deze 3 gerechten met de Allerhande Box. 

Biefstuk met verse pappardelle

Het eerste gerecht wat we hebben getest is de biefstuk met pappardelle en kruidenolie. Wat ons betreft een echte Allerhande klassieker en daarom voor herhaling vatbaar. Een smaakvol gerecht, veel verse producten en met 25 minuten bereidingstijd lekker snel op tafel. We zijn blij met het eindresultaat! Normaal gesproken combineren we zelf niet snel biefstuk in een pasta gerecht, maar dit was een prima match! De zelfgemaakte kruidenolie was simpel om te maken, maar maakte het gerecht helemaal af. 
Bekijk hier de Allerhande Box

Homemade broccoli-kipburgers

Het tweede gerecht in onze Allerhande Box was ook een snel gerecht. Dit gerecht heeft het label 'koolhydraatbewust'.  De zelfgemaakte kipburgers waren niet moeilijk om te maken (met quinoa, kipgehakt en witte kaas). De salade erbij van broccoli, munt en komkommer smaakte prima. De tijdsplanning die Allerhande aangeeft bij dit gerecht lijkt aardig te kloppen. We hebben het gerecht in 30 minuten op tafel staan. Ook in de Allerhande Box kan je steeds vaker koolhydraat-bewuste gerechten kiezen. De hoeveelheid in dit gerecht was prima. We houden zelfs nog wat salade over die we bewaren voor de volgende dag. 

Italiaanse bladerdeegtaartjes

Het derde gerecht wat we gaan testen in deze Allerhande Box is wat ons betreft ook zeker een kindvriendelijk gerecht. De Italiaanse bladerdeegtaartjes met worst en tomatensalsa lijken een soort mini-pizza's. Super snel gemaakt en kan bijna niet mislukken. De bladerdeegtaartjes moesten ongeveer 20 minuten in oven en daarna hebben we er lekker van gegeten. De grote eter heeft wellicht niet genoeg aan twee bladerdeegtaartjes, maar de salade maakte het gerecht wat ons betreft compleet. Leuk gerecht en de moeite waard om nog eens te herhalen. 
Bekijk de Allerhande Box gerechten van deze week

Wat maakt de Allerhande Box een populaire maaltijdbox? 

De Allerhande Box is een populaire maaltijdbox in Nederland. Hoe komt dit en waarom kiezen veel mensen voor deze maaltijdbox?
Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Allerhande Box?
 
  • Een Allerhande Box kan je wekelijks los bestellen. Je neemt géén abonnement op deze box. 
  • Elke week kan je zelf je gerechten kiezen (er is keus uit 9 gerechten per week).
  • De gerechten zijn bestelbaar voor 2 of 4 personen.
  • Je kiest ook de hoeveelheid gerechten (je kunt hier ook 1 gerecht bestellen). 
  • De gerechten zijn apart verpakt in papieren zakken, zo heb je alles handig bij elkaar. 
  • Tegelijk met de Allerhande Box kan je ook de overige boodschappen bestellen. 

Eindconclusie

We kunnen zeggen dat het koken met de Allerhande Box staat voor gemak. In 20-30 minuten hebben wij heerlijke gerechten op tafel kunnen zetten. Bijkomend voordeel is dat veel Allerhande gerechten ook kindvriendelijk zijn. Voor iedereen die op zoek is naar een geschikte familiebox (met snelle, gezonde en kindvriendelijke gerechten) is de Allerhande Box een goede optie. De recepten zitten vaak goed in elkaar en zijn duidelijk te volgen aan de hand van de receptkaarten. Je hoeft zeker geen keukenprins(es) te zijn om deze gerechten tot een succes te brengen. We begrijpen na het koken met deze box heel goed waarom de Allerhande Box zo populair is. De optie om de rest van je boodschappen mee te bestellen, zorgt ervoor dat je de supermarkt de hele week kunt vermijden. Goed om rekening mee te houden: de Allerhande Box dien je minimaal 4 dagen van te voren te bestellen. 

Bestellen met korting

De Allerhande Box is één van de goedkoopste maaltijdboxen van dit moment. Je kunt al een los gerecht voor 2 personen bestellen vanaf € 10,50.
Helaas zijn er nu geen actuele kortingscodes beschikbaar waarmee je extra korting ontvangt op deze box. Bij ons overzicht van kortingscodes ontdek je de beste acties voor maaltijdboxen. Wil je graag een aantal weken een maaltijdbox met extra hoge korting uitproberen? Dan raden we je aan de maaltijdbox van Marley Spoon eens te bekijken. 
Ga naar de Allerhande Box