Welke maaltijdboxen geven de meeste korting?

Er zijn op dit moment verschillende kortingscodes beschikbaar. We zetten ze even voor je op een rijtje. Je hebt namelijk korting in euro's of een percentage korting, maar ook op één of op meerdere boxen. Misschien heb je al besloten welke maaltijdbox je wilt, dan kijk je snel bij ons overzicht van kortingscodes of deze er ook tussen staat. Maar het kan ook heel goed dat je jezelf nog aan het oriënteren bent. Of je twijfelt tussen twee maaltijdboxen? In dat geval kan de hoeveelheid korting die je krijgt ook een rol spelen. Vandaar dit overzicht, we laten je zien wat de voordeligste opties zijn.
Heel veel korting op maaltijdboxen

Eenmalige kortingen

De volgende maaltijdboxen hebben een korting voor de allereerste maaltijdbox. Een leuke en voordelige manier om kennis te maken zeg maar. Dit zijn de maaltijdboxen met een eenmalige korting op je eerst box:
 
Maaltijdbox Korting Website
HelloFresh 50% Pak deze korting
Ekomenu 25% Pak deze korting
Willem&Drees €10,- Pak deze korting

Meervoudige kortingen

De laatste tijd hebben we een aantal speciale kortingscodes die we mogen weggeven. Je krijgt dan namelijk niet slechts één keer korting op je maaltijdbox, maar ook op je tweede en soms zelfs derde maaltijdbox! "Dat doen ze zeker zodat ik eraan vast zit?" hoor ik je denken. Maar dat is niet het geval, want bij alle maaltijdboxen mag je opzeggen wanneer je wilt. De volgende maaltijdboxen geven korting op meerdere boxen:
 
Maaltijdbox Korting Totaal Website
Marley Spoon 3 x €15,- €45,- Pak deze korting
De Krat 2 x 10% 20% Pak deze korting

Welke maaltijdbox korting pak jij mee?

Het is aan jou om een keuze te maken welke korting je het liefst wilt hebben. Een hoge eenmalige korting of korting op meerdere boxen. Maar zoals we al schreven is de eerste stap natuurlijk om te kijken welke maaltijdbox(en) je het liefst wilt uitproberen. Daar kunnen wij jou als geen ander bij helpen. We hebben namelijk een overzicht van alle maaltijdboxen. Daar kan je doorklikken naar de pagina van elke maaltijdbox waar we uitgebreid informatie geven over de werkwijze, inhoud, recepten en nog veel meer. Bijvoorbeeld Marley Spoon of HelloFresh. Verder kunnen we je helpen met een overzicht van de maaltijdbox prijzen en bespreken we de optie om zelf gerechten te kiezen. We wensen je succes met je keuze en alvast smakelijk eten!