Willem&Drees is Ekomenu geworden

Belangrijke update: Zocht je naar de maaltijdbox van Willem&Drees? We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat deze maaltijdbox er niet meer is. Dat is erg jammer, lees maar hieronder als je interesse hebt. We laten de oude tekst nog even staan. Het goede nieuws: ze zijn samen gegaan met Ekomenu! Daardoor is veel kennis en kunde samengebracht in de maaltijdbox van Ekomenu. Deze maaltijdboxen zaten al dicht bij elkaar wat inhoud en filosofie betreft, maar nu ze elkaar gevonden hebben is het resultaat er alleen maar beter op geworden.

Lees verder over Ekomenu

Ken je de maaltijdbox van Willem&Drees al? Kernpunten bij Willem&Drees zijn biologische producten, directe inkoop bij lokale boeren en leveranciers, eerlijke prijzen voor de boer en samenwerking. Willem&Drees werkt namelijk als een coöperatie. Ze staan niet alleen voor lekker en gezond eten, maar hebben een goede relatie met hun leveranciers. Op die manier willen ze er voor zorgen dat de boeren een eerlijke prijs krijgen en de consument de beste en gezondste producten. Willem&Drees is namelijk meer dan alleen een 100% biologische maaltijdbox. 
De maaltijdboxen van Willem en Drees

De maaltijdboxen van Willem&Drees

Biologisch, gezond én lekker. Dat gaat uitstekend samen. Willem&Drees is hiervan het bewijs. Ze hebben uiteenlopende maaltijdboxen zoals de Seizoens box, een Gezins box, een Vegetarische box, een Koolhydraat bewuste box, een Eenpersoons box en nog veel meer. Alle ingrediënten bij Willem&Drees zijn biologisch en lokaal ingekocht bij de boer. En met deze biologische producten (mét EKO-keurmerk) maak jij heerlijke, gezonde maaltijden voor je gezin. De boxen zijn gevuld met afwisselende recepten voor 3 maaltijden. Op deze pagina lees je alles over deze maaltijdbox en weet je snel genoeg of dit dé maaltijdbox is die je zoekt!
Extra boodschappen bijbestellen bij Willem en Drees

Extra boodschappen bestellen

In de online winkel van Willem&Drees bestel je ook extra biologische producten. Het assortiment is wisselend per seizoen, en de producten kan je mee bestellen met je maaltijdbox. Denk bijvoorbeeld aan verse melk, kaas, groenten, fruit, eieren, kruiden en broodbeleg. Ook hebben ze heerlijke broden die je zelf kunt afbakken. Op de website kan je ook handig zien welke producten je eerder hebt gekocht en je kunt deze makkelijk toevoegen aan je winkelmandje. Op deze manier ontvang je gemakkelijk alle biologisch boodschappen in één keer in huis. 
Bekijk hier de producten in de online winkel 
Bestel de maaltijdbox van Willem en Drees met korting

De prijzen van Willem&Drees

De maaltijdboxen van Willem&Drees zijn niet duurder dan de doorsnee maaltijdbox. Ook al is Willem&Drees geen prijsvechter en zoals we al schreven, ze maken zich sterk voor een eerlijke prijs voor de boer. Toch lukt het ze om hun maaltijdboxen aan te bieden tegen een concurrerende prijs, zeker omdat alle producten 100% biologisch zijn. Bij Willem&Drees kan je op dit moment niet zelf je gerechten selecteren. Afwisselende, gevarieerde gerechten van het seizoen mag je wel verwachten in de box. Een pluspunt is ook dat je makkelijk extra boodschappen kunt bijbestellen. 
De actuele maaltijdbox prijzen

Bij Willem&Drees zijn ze trots op hun producten

Bij Willem&Drees zijn ze trots op de maaltijdboxen en de bijbehorende producten en dat is begrijpelijk. Alle producten zijn namelijk 100% biologisch en mogen 2 keurmerken (het EKO-keurmerk en het B Corp keurmerk) dragen. De producten komen rechtstreeks van de boer. Bij Willem&Drees hebben ze persoonlijk contact met de boeren. Extra informatie en achtergrond over de box en specifieke producten delen ze dan ook graag met je. Doordat Willem&drees de producten rechtstreeks inkoopt bij de boer, kunnen ze de prijs voor een biologisch maaltijdbox betaalbaar houden. Tegelijkertijd betalen zij de boer een eerlijke prijs en dat alles bij elkaar doet de gerechten extra goed smaken.  

Laten we eens een aantal populaire maaltijdboxen van Willem&Drees uitlichten:
De seizoensbox van Willem&Drees

Seizoens box

De naam zegt het al, deze maaltijdbox van Willem&Drees draait om mooie seizoensproducten. Een ideale maaltijdbox als je houd van producen van Nederlandse bodem.
De gezinsbox van Willem&Drees

Gezins box

De maaltijdbox voor gezinnen. Deze gerechten zijn prima geschikt voor kinderen en ook is er rekening gehouden met de bereidingstijd. Deze is maximaal aan half uur voor deze maaltijdbox.
De vegetarische box van Willem&Drees

Vegetarische box

Dit is de volledig vegetarische maaltijdbox van Willem&Drees met elke week weer drie lekkere vegetarische gerechten.
De slim&simpel box van Willem&Drees

Slim&Simpel box

Met deze maaltijdbox krijg je elke week twee gerechten die snel te bereiden zijn. Het meeste werk is voor je gedaan zoals het snijden van de groenten. Eén gerecht met vlees/vis en één vegetarisch.
Willem&Drees maaltijdbox uitgetest

Willem&Drees zelf getest

Uiteraard wilden we zelf ook graag de kwaliteit van de maaltijdboxen van Willem&Drees testen. Smaken die biologische groenten écht zo lekker? En hoe zijn de gerechten samengesteld? En wat vinden de kinderen van de gerechten? Met al deze vragen zijn we daarom zelf aan de slag gegaan met deze maaltijdbox. We hebben gegeten van de gerechten uit de Seizoensbox. Ook hadden we nog verschillende extra boodschappen erbij. In deze review lees je hoe dit ons is bevallen. Je krijgt zo een goed beeld van de Willem&Drees maaltijdbox en of dit ook wat voor jou is!
Onze Willem&Drees maaltijdbox ervaring
Bestel Willem&Drees met korting, mooie ingrediƫnten

Bestel Willem&Drees met korting!

Je bent misschien net als ons enthousiast geworden over Willem&Drees. Dan sta je misschien op het punt om eens een maaltijdbox (en wellicht extra biologische boodschappen) te bestellen. We hebben goed nieuws voor je, dit mag de eerste keer met een aantrekkelijke kortingscode! Wij hebben nu een kortingscode voor je klaarstaan waarmee je direct 10 euro korting ontvangt op je eerste box. Klik op de onderstaande groene knop en vul de code 'mbxwzr19' in tijdens het bestellen. 
Activeer de kortingscode

Zelf Willem&Drees proberen? 

Voor iedereen die graag een gezonde, verantwoorde maaltijd op tafel zet is Willem&Drees zeker het proberen waard. Voor elk huishouden is er een geschikte maaltijdbox te vinden bij Willem&Drees. Vraag je je af of de gerechten bij Willem&Drees wel kindvriendelijk zijn? Onze ervaring is dat de gerechten zeer afwisselend zijn, vaak kleurrijk en smaakvol. Het gerecht smaakt nog beter als je weet dat alle producten 100% biologisch zijn. Het is ook mogelijk om bij Willem&Drees een Gezins box te bestellen met smaakvolle, snelle gerechten voor kinderen. 
 
Met onze kortingscode van Willem&Drees kan je nu extra voordelig biologische maaltijden op tafel zetten!
Willem&Drees, een uitstekende maaltijdbox boordevol met biologische ingrediënten. Smaakvolle gerechten en van Hollandse bodem. Wij kunnen je deze maaltijdbox van harte aanraden. Omdat we de maaltijdbox getest hebben mogen we een mooie kortingscode weggeven. Hiermee kan je extra voordelig biologische maaltijden op tafel zetten. Probeer het zelf!
Ga naar Willem&Drees